Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mandalina sıkmak

Rüyada mandalina sıkmak

Rüyada mandalina sıkmak asil kimselerden çıkacağına, zahmeti işlerin kolaylaşacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine delalettir.

Rüyada mandalina sıkmak gördüyseniz:

  • Kendi toplumunuzdaki veya farklı kültürlerden kişilerden öğreneceğiniz şeyler olabilir.

Rüyada mandalina sıkmak aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına, kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine işarettir.

Rüyada mandalina görmek yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada mandalina ikram etmek moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine yorulur.

Rüyada kocaman mandalina görmek içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, hayat düzeninin alt üst olacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine inanılır.

Rüyada mandalina suyu görmek elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine, başarılarının artacağına işarettir.

Rüyada mandalina toplamak ve yemek büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine, iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına tabir olunur.

Rüyada mandalina istemek psikolojinizi düzeltecek gelişmelere, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına alamet eder.

Rüyada mandalina ve limon görmek bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments