Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada civata sıkmak

Rüyada civata sıkmak

Rüyada civata sıkmak kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, işlerini hafifleteceğine inanılır.

Rüyada civata sıkmak gördüyseniz:

  • Geçmiş çalışmalarınızın karşılığını almaya başlıyorsunuz.

Rüyada suya limon sıkmak yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşının boğazını sıkmak çok hayırlı haberler alacağına, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına işaret eder.

Rüyada tabanca sıkmak uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına delalet eder.

Rüyada boyun sıkmak girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, onlarla ayrı düşeceğine, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına delalet eder.

Rüyada gırtlak sıkmak dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek parfümü sıkmak tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine alamet eder.

Rüyada düşmana silah sıkmak ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada portakal sıkmak başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments