Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzüm kurutmak

Rüyada üzüm kurutmak

Rüyada üzüm kurutmak özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına, kazancının bereketleneceğine, maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine rüya sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada üzüm kurutmak gördüyseniz:

  • En doğru şartları oluşturabileceğiniz zamanı bulmanızda fayda var.

Rüyada kurutulmuş üzüm görmek alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine inanılır.

Rüyada üzüm kurutmak bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına işaret eder.

Rüyada kurutulmuş siyah üzüm görmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada havuzun kuruduğunu görmek hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine, kötü günlerin arkada kalacağına, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine delalettir.

Rüyada kurutmalık patlıcan görmek kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve rüyayı gören kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına işarettir.

Rüyada kurutulmuş reyhan görmek hasta olanlar için şifa bulmaya, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına inanılır.

Rüyada kurutulmuş meyve görmek isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kurutulmuş kekik görmek kötü kişilere yakın olacağına, yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments