Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzerini ıslak görmek

Rüyada üzerini ıslak görmek

Rüyada üzerini ıslak görmek rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına, yarar sağlamayacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine, esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına delalettir.

Rüyada üzerini ıslak gördüyseniz:

  • Sizin için tatlı bir sürpriz olacak.

Rüyada ıslak kek yediğini görmek sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına, iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine, hayatın tadını çıkarmaya bakacağına işaret etmektedir.

Rüyada ıslak toprakta yürümek hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine delalet eder.

Rüyada ıslak ağaç görmek huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birini ıslak görmek Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, zinaya ve yasak olana uzak duracağına alamet etmektedir.

Rüyada ıslak banyo görmek doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ıslak olduğunu görmek içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, istediği noktalara ulaşacağına, kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine yorulur.

Rüyada ıslak merdiven görmek geçim sıkıntısına düşüleceğine, bir bebek sahibi olacağına, borçlarını bitireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ıslak çamaşır giymek yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments