Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ıslak merdiven görmek

Rüyada ıslak merdiven görmek

Rüyada ıslak merdiven görmek hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına, adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine, çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına, işlerin bir anda azalacağına yorulur.

Rüyada ıslak merdiven gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizin farkına varmalı veya doğru değerlendirmeye çalışmalısınız.

Rüyada ıslak merdiven görmek fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına, sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine, sayılacağına ve sevileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ıslak gelinlik giymek endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına, ahiret inancına göre yaşanacağına, kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada ıslak odun görmek çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada ıslak yastık görmek yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ıslak havlu görmek bedeninin de iyileşeceğine, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine yorulur.

Rüyada ıslak kına görmek evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine yorulur.

Rüyada ıslak giysi görmek yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına alamet eder.

Rüyada ıslak çamaşır yıkamak dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, birçok yeni bağlantı kurulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments