Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini ıslak görmek

Rüyada birini ıslak görmek

Rüyada birini ıslak görmek dertlerine derman arayacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına, çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, rüya sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada birini ıslak gördüyseniz:

  • Çeşitli tersliklere karşı dostlar imdadınıza yetişebilir.

Rüyada ıslak deniz kumu görmek az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ıslak bez görmek yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına işarettir.

Rüyada ıslak ot görmek zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına inanılır.

Rüyada ıslak tuz görmek uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ıslak ekmek görmek endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, kazancında artış olacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada üstünü ıslak görmek tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine, rüya sahibinin fakirleşeceğine işaret eder.

Rüyada ıslak buğday görmek kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına, aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada ıslak birini görmek rüya sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments