Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yere pislemek

Rüyada bir yere pislemek

Rüyada bir yere pislemek girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, adının kirletilmeye çalışılacağına, rüya sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, her türlü yakarışının karşılık bulacağına, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine alamet eder.

Rüyada bir yere pislemek gördüyseniz:

  • Neler olacağını beklemek yerine, bazı değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada ortalık yere pislemek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine tabir olunur.

Rüyada orta yere pislemek kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir yere pislemek mutlu bir beraberlik yaşayacağına, kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine rivayet eder.

Rüyada yere pislemek sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine, eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına yorulmaktadır.

Rüyada güvercin pislediğini görmek güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına delalet etmektedir.

Rüyada suya pislemek birçok yeni fikir edinileceğine, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya rivayet etmektedir.

Rüyada evin içine pislemek atılan adımların zarar getireceğine, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada halıya pislemek hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, yüksek makamlara geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments