Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada farenin pislediğini görmek

Rüyada farenin pislediğini görmek

Rüyada farenin pislediğini görmek maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, hastalıklarının da şifasını bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada farenin pislediğini gördüyseniz:

  • Evde ya da ailede ek sorumluluklar söz konusu olabilir.

Rüyada farenin pislediğini görmek atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, zahmetli bir işin altından kalkılacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına alamet eder.

Rüyada kurt pislemek ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuşun pislediğini görmek huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölünün pislediğini görmek tüm gözleri üzerinde toplayacağına, hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kedinin pislediğini görmek kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi altını pislemek mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine işaret eder.

Rüyada üzerini pislemek sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, zorlukların ve çilelerin azalacağına, çok büyük işler gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada camiye pislemek borçlanacağına, işini kaybedeceğine, karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments