Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada halıya pislemek

Rüyada halıya pislemek

Rüyada halıya pislemek maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine, her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada halıya pislemek gördüyseniz:

  • İniş çıkışlı hareketlerini çok fazla kişiselleştirmemenizde fayda var.

Rüyada halıya pislemek ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine, mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada birinin üstüne pislemek maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına tabir olunur.

Rüyada sofraya pislemek onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, aile hayatının kötüye gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada güvercinin pislediğini görmek üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, hastalıklarının son bulacağına yorulur.

Rüyada banyoya pislemek kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına, çok başarılı işlere imza atacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada çamaşırına pislemek moralinin her zaman yerinde olacağına, uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine tabir olunur.

Rüyada kedi pislediğini görmek kasasının ağırlaşacağına, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına delalettir.

Rüyada ortalık yere pislemek kötü kimselerle karşılaşamayacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments