Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzerine kelebek konduğunu görmek

Rüyada üzerine kelebek konduğunu görmek

Rüyada üzerine kelebek konduğunu görmek halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine işarettir.

Rüyada üzerine kelebek konduğunu gördüyseniz:

  • Sizi her türlü onaylayan veya size uymayan yaşam tarzlarına ödün vermenize neden olan kişilere belli bir mesafede durmanızda fayda var.

Rüyada kelebeğin üzerine konduğunu görmek güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kelebeğin eline konduğunu görmek sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına işaret eder.

Rüyada kelebeğin başına konduğunu görmek günden güne kazancının artacağına, bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kelebek konduğunu görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada üzerine kelebek konduğunu görmek işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına alamet eder.

Rüyada kartalın koluna konduğunu görmek borçların yakın zaman içinde biteceğine, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada başına güvercin konduğunu görmek işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına alamet etmektedir.

Rüyada güvercinin omzuna konduğunu görmek ortalığın güllük gülistanlık olacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments