Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzerine kaka yaptığını görmek

Rüyada üzerine kaka yaptığını görmek

Rüyada üzerine kaka yaptığını görmek anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, yeni bir yol çizileceğine, çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada üzerine kaka yaptığını gördüyseniz:

  • Sonuçta herkes elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor.

Rüyada siyah kaka yapmak güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaka yapmak yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada kaka kaçırmak şöhretli biri olunacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına tabir olunur.

Rüyada tuvalette kaka yıkamak daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada tuvalete kakasını yaptığını görmek hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına delalet eder.

Rüyada kurtlu kaka görmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, her geçen gün başarıların artacağına, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir insanın kaka yaptığını görmek kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Rüyada merdivene kaka yapmak çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine ve her zamankinden daha farklı şeyler yapılarak hayata huzur ve mutluluk katılacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments