Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivene kaka yapmak

Rüyada merdivene kaka yapmak

Rüyada merdivene kaka yapmak ruhunun dinleneceğine, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine, hayır duaları alınacağına, işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, üzüleceğine ve ağlayacağına inanılır.

Rüyada merdivene kaka yapmak gördüyseniz:

  • Aniden ortaya çıkan olaylar veya teklifler size bunu hatırlatabilir.

Rüyada merdivene kaka yapmak ekonomik gücün çoğalacağına, maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kaka çiş yapmak herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, şansın ve kısmetin açılacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah kaka yapmak iyi bir patron olacağına, kudret ve hidayet sahibi olacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine alamet eder.

Rüyada yeşil kaka yapmak daha sonra işlerin açılacağına, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada camiye kaka yapmak kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, işin düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada zorla kaka yapmak hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına işaret eder.

Rüyada ağızdan kaka yapmak büyük maddi kazanç elde edileceğine, daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, kazancının ve rızkının da garanti olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sokakta kaka yapmak borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments