Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaka kaçırmak

Rüyada kaka kaçırmak

Rüyada kaka kaçırmak yeni işlere atılacağına, kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, daha temkinli ve garantici olacağına, çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaka kaçırmak gördüyseniz:

  • Doğru verilere sahipseniz, maddi veya üretkenlik gerektiren Koşullarınızdan ödün vermeniz gerekmiyor.

Rüyada kakasını kaçırmak kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına inanılır.

Rüyada kaka kaçırmak kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına, özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada altına kaka kaçırmak mal veya dünyalığına gelecek zarara, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine tabir olunur.

Rüyada kaka yapıldığını görmek ticarete adım atacağına, uğranılan zararın paylaşılacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada bebek kaka yaparken görmek atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, rüya sahibinin kısmetinin kapanacağına, tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine tabir olunur.

Rüyada bir bebeğin kaka yaptığını görmek üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, daha fazla para kazanacağına, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına yorulur.

Rüyada kaka kurdu görmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada kaka eline almak rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, bir sebeple kendi içine kapanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments