Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuvalete kakasını yaptığını görmek

Rüyada tuvalete kakasını yaptığını görmek

Rüyada tuvalete kakasını yaptığını görmek ev içinde mutluluğun artacağına, eve huzur dolacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, sorunlu bir döneme girileceğine, üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına işaret eder.

Rüyada tuvalete kakasını yaptığını gördüyseniz:

  • Sağlıkla ilgili konularda bir düzen ihtiyacı hissedebilirsiniz.

Rüyada tuvalet ve kaka görmek bolluğun sürekli olacağına, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, hayırlı insanlarla karşılaşıp, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına yorulur.

Rüyada tuvalet kaka görmek aynı zamanda rüya sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, amaçlarına nail olacağına, kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına delalet eder.

Rüyada tuvalet içinde kaka görmek rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, kazançlı adımlar atılacağına, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada tuvalette kaka yapan birini görmek verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine, bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tuvalet deliğinde kaka görmek huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, iyi niyetinden uzaklaşacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına delalettir.

Rüyada kaka ve tuvalet görmek olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tuvalete kakasını yapmak eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına tabir olunur.

Rüyada tuvalette kaka temizlemek geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine, düzenli bir işe girileceğine, doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments