Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurtlu kaka görmek

Rüyada kurtlu kaka görmek

Rüyada kurtlu kaka görmek iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, bazı kaynakların tükeneceğine, beklenmedik kapıların açılmasına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine delalettir.

Rüyada kurtlu kaka gördüyseniz:

  • Zıt fikirli kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada kakada kurt görmek gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına inanılır.

Rüyada kakasında kurt görmek sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına, sevilen ve sayılan biri olunacağına, hırpalanacağına, darp edileceğine delalettir.

Rüyada kurtlu kaka görmek ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaka içinde kurt görmek bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kakada kıl kurdu görmek uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada kaka kurdu görmek çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedi kakası görmek evde tatlı bir telaş yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil kaka görmek çok büyük atılımlar yapacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments