Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah kaka yapmak

Rüyada siyah kaka yapmak

Rüyada siyah kaka yapmak bereketli işlere gireceğine, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, büyük borçlar alınacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine, sorunların çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah kaka yapmak gördüyseniz:

  • İyimserliğinizi kontrol altında tutmanız her açıdan iyi olabilir.

Rüyada siyah kaka yapmak başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına yorulur.

Rüyada siyah kaka görmek en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine delalettir.

Rüyada leğene kaka yapmak eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına işarettir.

Rüyada kaka yapmak ve görmek sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada bir yere kaka yapmak çevresinin güzel insanlarla dolacağına, suç işleyeceğine, kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya inanılır.

Rüyada evin içine kaka yapmak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, işinin en iyisi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bahçeye kaka yapmak onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kokulu kaka yapmak iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, düşmanından kurtulmaya işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments