Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir insanın kaka yaptığını görmek

Rüyada bir insanın kaka yaptığını görmek

Rüyada bir insanın kaka yaptığını görmek sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine, kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine, sorunların sürekli artacağına, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına, bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine, rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına işaret eder.

Rüyada bir insanın kaka yaptığını gördüyseniz:

  • Olaylar planlandığı şekilde ilerlemeyebilir.

Rüyada bir insanın kaka yaptığını görmek toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine, çok üzüntülü bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada insan kakası temizlemek deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada insan kaka görmek rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına delalettir.

Rüyada insan kakası yemek bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, yeni bir eve taşınılacağına delalettir.

Rüyada kakasını eline almak işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına, en sıkıntılı ve korkutucu anda bile Allah’ın yardım edeceğine, prestij kaybı yaşanacağına delalettir.

Rüyada küvete kaka yapmak bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye, yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına inanılır.

Rüyada yeşil kaka yapmak eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, evliliklerin bitme noktasına geleceğine rivayet eder.

Rüyada suyun içinde kaka görmek uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments