Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin çiş yaptığını görmek

Rüyada eşinin çiş yaptığını görmek

Rüyada eşinin çiş yaptığını görmek onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına, zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine alamet eder.

Rüyada eşinin çiş yaptığını gördüyseniz:

  • Yaşamsal konforunuzu arttıracak değişiklikler veya sevdiğiniz kişilerle organizasyonlar yapabilirsiniz.

Rüyada eşinin çiş yaptığını görmek çok büyük bir baskı altına gireceğine, sıkıntının, derdin sona ereceğine, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına işaret eder.

Rüyada eşini çiş yaparken görmek azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine, yeni bir yol çizileceğine, hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada yemeğe çiş yapmak aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada merdivene çiş yapmak sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, tövbelerin amacına ulaşacağına işaret eder.

Rüyada birine çiş yaptırmak epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine tabir olunur.

Rüyada ayakta çiş yapmak hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, hak ve din yolunu bırakacağına, en yüksek makamlara oturacağına delalet eder.

Rüyada yatağına çiş yaptığını görmek yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, kazancı arttıracağına, bahtının açık olacağına işaret etmektedir.

Rüyada çöp kovasına çiş yapmak kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments