Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzerine ateş edilmek

Rüyada üzerine ateş edilmek

Rüyada üzerine ateş edilmek rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına, hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada üzerine ateş edilmek gördüyseniz:

  • Sizi kimse tutmuyor sonuçta, farklı şeyler denemeye hazır olun.

Rüyada ateş etmeyen silah görmek mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına işaret eder.

Rüyada üzerine ateş edilmek yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine işaret eder.

Rüyada tabancayla ateş edildiğini görmek hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, sorunların aşılacağına işaret eder.

Rüyada başkasının silahla ateş ettiğini görmek yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, onları rahat ettireceğine, yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına rivayet eder.

Rüyada silahla ateş edilmesi görmek endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine işarettir.

Rüyada havaya ateş ettiğini görmek kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, gelirinin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada askerin ateş ettiğini görmek iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, daima ona hürmet göstereceğine, muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada birinin tabancayla ateş ettiğini görmek çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine, kendisine başarı ve mutluluk getireceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments