Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin tabancayla ateş ettiğini görmek

Rüyada birinin tabancayla ateş ettiğini görmek

Rüyada birinin tabancayla ateş ettiğini görmek gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına, aydınlığa çıkılacağına, diplomalı kimse olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına, aralarındaki problemlerin çözüleceğine, öz güveninin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin tabancayla ateş ettiğini gördüyseniz:

  • Bazı konulara hızlı yanıtlar vermeniz dengeleri bozabilir.

Rüyada birinin tabancayla ateş ettiğini görmek yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına, zenginleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tabancayla ateş edildiğini görmek borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, zor bir duruma düşüleceğine, kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına alamet eder.

Rüyada tabancayla havaya ateş etmek sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine alamet eder.

Rüyada tabancayla birine ateş etmek büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına, düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, rüya sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına işarettir.

Rüyada tabanca ateş etmek kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, tatsızlıkların aşılacağına, kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine alamet eder.

Rüyada tabancayla ateş etmek yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, helal kazanca sahip olunacağına, işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ateş edilmesini görmek yaşamına heyecan ve renk geleceğine, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, bir organizasyona katılacağına delalet etmektedir.

Rüyada üstüne ateş edildiğini görmek sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments