Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askerin ateş ettiğini görmek

Rüyada askerin ateş ettiğini görmek

Rüyada askerin ateş ettiğini görmek başarısızlığı karşısında yıkılacağına, hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, hedeflerine kavuşacağına, üzüntülerinin biteceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada askerin ateş ettiğini gördüyseniz:

  • Size yararı dokunabilecek kişilerle bağlantıya geçebilirsiniz.

Rüyada askerin ateş ettiğini görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına işarettir.

Rüyada askerin yardım ettiğini görmek hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, keder yaşayacağına, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada silahla havaya ateş ettiğini görmek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine delalet eder.

Rüyada birinin sana silahla ateş ettiğini görmek sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine, aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına rivayet eder.

Rüyada helikopterin ateş ettiğini görmek daha sonra hayırlı işlere gireceğine, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, daima ona hürmet göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada üzerine ateş edilmek ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına rivayet eder.

Rüyada silahla havaya ateş edildiğini görmek kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine alamet eder.

Rüyada ateş etmeyen silah görmek stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments