Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzerinde salyangoz görmek

Rüyada üzerinde salyangoz görmek

Rüyada üzerinde salyangoz görmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, çok mutsuz olacağına, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına, yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada üzerinde salyangoz gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizde geri adım atmanız olayların asıl nedenlerinin ortaya çıkmasına yardım edebilir.

Rüyada kabuksuz salyangoz görmek ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine işarettir.

Rüyada salyangoz yediğini görmek ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına, kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada salyangoz görmek ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçında salyangoz görmek kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, hedeflerini tutturacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine işaret eder.

Rüyada salyangoz kabuğu görmek sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada üzerinde salyangoz görmek konforunun ve lüksünün yerinde olacağına, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Rüyada büyük salyangoz görmek eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada salyangoz yemek hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments