Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada salyangoz yediğini görmek

Rüyada salyangoz yediğini görmek

Rüyada salyangoz yediğini görmek iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına, kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına alamet eder.

Rüyada salyangoz yediğini gördüyseniz:

  • Duygusal ihtiyaçlarınızı veya yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz işlerle ilgilenmeyi bir tarafa bırakmanız çok önemli fırsatları kaçırmanız anlamına geliyor.

Rüyada salyangoz yediğini görmek neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına, üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına rivayet eder.

Rüyada salyangoz görmek hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine delalettir.

Rüyada üzerinde salyangoz görmek onu darda bırakmayacağına, kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada evde salyangoz görmek alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına delalet eder.

Rüyada yeşil salyangoz görmek sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçında salyangoz görmek hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada kabuklu salyangoz görmek zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, ailesini rahat şekilde yaşatacağına delalet etmektedir.

Rüyada kabuksuz salyangoz görmek kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments