Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada salyangoz görmek

Rüyada salyangoz görmek

Rüyada salyangoz görmek kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, zorlukları yakın bir zamanda aşacağına, hayat içerisinde en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada salyangoz gördüyseniz:

  • Olan bitene üzülmek yerine, ileriye bakılması gerekiyor.

Rüyada saçında salyangoz görmek dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına alamet eder.

Rüyada yeşil salyangoz görmek işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, adım atarken çok zorlanacağına inanılır.

Rüyada büyük salyangoz görmek üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, kazancının da aynı oranda artacağına, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölü salyangoz görmek gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına, yeni bir sosyal hayata adıma atacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada salyangoz görmek kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine ve bu sayede deşarj olacağına, hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada deniz salyangozu görmek el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, yol göstereceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına yorulur.

Rüyada salyangoz öldürmek rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine işarettir.

Rüyada salyangoz yediğini görmek işlerinin her geçen gün düzeleceğine, sağlığını geri kazanacağına, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments