Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada salyangoz kabuğu görmek

Rüyada salyangoz kabuğu görmek

Rüyada salyangoz kabuğu görmek verilen emeğin boşa çıkmayacağına, sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine, kendisini bir türlü toparlayamayacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, toplum içindeki saygınlığının artacağına, doğru ve kazançlı adımlar atılacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine inanılır.

Rüyada salyangoz kabuğu gördüyseniz:

  • Davet veya teklifleri ciddiye almanızda fayda var.

Rüyada salyangoz kabuğu görmek kazancının günden güne düşeceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına işaret eder.

Rüyada kabuksuz salyangoz görmek ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına, ödemelerin kolaylıkla yapılacağına işaret eder.

Rüyada kabuklu salyangoz görmek atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine, hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine yorulmaktadır.

Rüyada deniz salyangozu görmek manevi olarak ferahlayacağınıza, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok sayıda salyangoz görmek çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, mutsuz ve moralsiz olacağına alamet etmektedir.

Rüyada üzerinde salyangoz görmek sorunlarını halletmeyi başaracağına, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, huzursuz ve mutsuz olacağına işaret eder.

Rüyada yeşil salyangoz görmek bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına rivayet eder.

Rüyada büyük salyangoz görmek dertlerin biteceğine, malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına, uğursuzluklarla karşılaşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments