Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabuksuz salyangoz görmek

Rüyada kabuksuz salyangoz görmek

Rüyada kabuksuz salyangoz görmek ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, kısmetinin artacağına, adının yayılacağına, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine yorulur.

Rüyada kabuksuz salyangoz gördüyseniz:

  • Sabrınızdan kaynaklanan başarı var, ciddi uğraşlar içersinde olabilirsiniz, devam edin.

Rüyada kabuklu salyangoz görmek arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine alamet eder.

Rüyada kabuksuz salyangoz görmek hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına, mutluluğunun daim olacağına, maddi açıdan zarar edileceğine yorulur.

Rüyada salyangoz kabuğu görmek hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine, geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine, böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada ölü salyangoz görmek sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada deniz salyangozu görmek olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, büyük adımlar atılacağına, iyi insanlarla arkadaş olunacağına işarettir.

Rüyada salyangoz yemek her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına, aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına delalet etmektedir.

Rüyada üzerinde salyangoz görmek düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine, ortağından ayrılacağına inanılır.

Rüyada yeşil salyangoz görmek sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine, uzun süre bu durumun devam edeceğine, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments