Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada salyangoz yemek

Rüyada salyangoz yemek

Rüyada salyangoz yemek hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına, hoş olaylar yaşayacağına, elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, geçiminin yerinde olacağına, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, rüya sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada salyangoz yemek gördüyseniz:

  • Ev, emlak gibi konularla ilgilenebilirsiniz.

Rüyada salyangoz yemek çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına alamet eder.

Rüyada çok salyangoz görmek konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, ev içinde sorunların ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok sayıda salyangoz görmek ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçında salyangoz görmek hayatının belli bir rutine oturacağına, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına inanılır.

Rüyada deniz salyangozu görmek umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına inanılır.

Rüyada salyangoz görmek aşkının da kalıcı olacağına, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, istediği makama geleceğine işarettir.

Rüyada salyangoz yediğini görmek eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada salyangoz toplamak her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments