Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçında salyangoz görmek

Rüyada saçında salyangoz görmek

Rüyada saçında salyangoz görmek alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine, ilerledikçe ilerleyeceğine, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, bu haber sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına alamet eder.

Rüyada saçında salyangoz gördüyseniz:

  • Farkında olmasanız da insanlar söylediklerinizi ciddiye alıyorlar.

Rüyada saçında salyangoz görmek uzun bir hayat yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada üzerinde salyangoz görmek adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine inanılır.

Rüyada yeşil salyangoz görmek kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine, sağlık ve hayır getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada salyangoz öldürmek yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine, yollarının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kabuksuz salyangoz görmek yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, saadetinin yükseleceğine, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına yorulur.

Rüyada salyangoz yediğini görmek çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine delalet eder.

Rüyada çok sayıda salyangoz görmek zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine tabir olunur.

Rüyada deniz salyangozu görmek yüklü bir miktar borç verileceğine, kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments