Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzerinde mavi elbise giymek

Rüyada üzerinde mavi elbise giymek

Rüyada üzerinde mavi elbise giymek aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, yakında hedefine ulaşacağına, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına, ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üzerinde mavi elbise giymek gördüyseniz:

  • Düşünmeden hareket edebilir veya temeli olmayan varsayımlarda bulunabilirsiniz.

Rüyada beyaz ve mavi elbise giymek sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine inanılır.

Rüyada mavi saten elbise giymek yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, büyük mutluluk duyulacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine tabir olunur.

Rüyada mavi bir elbise giymek bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya, gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına, sağlığının bozulacağına rivayet eder.

Rüyada saks mavisi elbise giymek ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine delalettir.

Rüyada açık mavi elbise giymek bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, bilgi sahibi olacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet eder.

Rüyada başkasının mavi elbise giydiğini görmek haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada gök mavisi elbise giymek üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi renk elbise giymek bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, kafasının rahat edeceğine, talihinin artacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments