Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz ve mavi elbise giymek

Rüyada beyaz ve mavi elbise giymek

Rüyada beyaz ve mavi elbise giymek torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, yüksek makamlara geleceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz ve mavi elbise giymek gördüyseniz:

  • Aradığınız ilişkiler veya iş birlikleri açısından size uyum sağlayacak kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada beyaz mavi elbise giymek kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi beyaz elbise giymek öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz ve mavi elbise giymek arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına, çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada mavi taşlı elbise giymek buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, barış ve sevgi içinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi abiye elbise giymek işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve rüyayı gören kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada üzerinde mavi elbise giymek kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi bir elbise giymek bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin mavi elbise giydiğini görmek ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments