Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saks mavisi elbise giymek

Rüyada saks mavisi elbise giymek

Rüyada saks mavisi elbise giymek kendisini bu doğrultuda eğiteceğine, işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada saks mavisi elbise giymek gördüyseniz:

  • Sizden faydalanmaya veya sizi kötü göstermeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada saks mavisi elbise giymek arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına delalettir.

Rüyada saks mavi görmek dileklerinin kabul olacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine alamet eder.

Rüyada saks mavi renk görmek kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saks mavisi renk görmek büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine rivayet eder.

Rüyada saks mavisi ceket görmek işte başarılı adımlar atılacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına, işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına yorulur.

Rüyada saklama kabı görmek tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine yorulur.

Rüyada saklanan birini bulmak bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya, ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına delalet eder.

Rüyada saksida kurt görmek ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments