Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gök mavisi elbise giymek

Rüyada gök mavisi elbise giymek

Rüyada gök mavisi elbise giymek yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına, kazançtan yana kara geçeceğine, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine, isteklerine kavuşacağına, kişinin evlatlarının artacağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada gök mavisi elbise giymek gördüyseniz:

  • Geçmişe odaklanmanın gereği yok, önünüzde parlak bir gelecek var.

Rüyada gök mavisi elbise giymek sıkıntıların çözüme ulaşacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine işaret eder.

Rüyada mavi renk elbise giymek yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine inanılır.

Rüyada üzerinde mavi elbise giymek böylece aralarındaki buzların eriyeceğine, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada buz mavisi elbise giymek eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına, endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine işaret eder.

Rüyada başkasının mavi elbise giydiğini görmek sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi ve yeşil elbise giymek evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, anlaşmazlıkların biteceğine delalet eder.

Rüyada yeşil mavi elbise giymek işlerinin çok yolunda gideceğine, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine delalet eder.

Rüyada mavi mini elbise giymek bol kazanç elde edileceğine, sadece rüyayı gören kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine, gün sayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments