Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının mavi elbise giydiğini görmek

Rüyada başkasının mavi elbise giydiğini görmek

Rüyada başkasının mavi elbise giydiğini görmek hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının mavi elbise giydiğini gördüyseniz:

  • Ya da başkalarının mantık hataları nedeniyle zor durumlar yaşayabilirsiniz.

Rüyada yeni mavi elbise giymek eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına, yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada mavi beyaz elbise giymek çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine, yarasını saracağına delalet eder.

Rüyada beyaz mavi elbise giymek alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada üzerinde mavi elbise giymek zor zamanların sona ereceğine, akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının mavi elbise giydiğini görmek girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının mavi elbise giydiğini görmek işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına rivayet eder.

Rüyada mavi gece elbisesi giymek onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil mavi elbise giymek çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments