Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi renk elbise giymek

Rüyada mavi renk elbise giymek

Rüyada mavi renk elbise giymek küskünlük yaşanacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine, huzurlu günler görüleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada mavi renk elbise giymek gördüyseniz:

  • Siz bir erkek seniz larşı cins ilişkilerinde, kadınsanız maddi konularda şanslısınız.

Rüyada mavi renk elbise giymek büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine, kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına yorulur.

Rüyada mavi renkte elbise giymek akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada mavi renk bebek elbisesi görmek başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına işarettir.

Rüyada mavi renk takım elbise görmek gelir kaybedeceğine, rüya sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi renkli elbise görmek ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahat şekilde yaşayacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine işarettir.

Rüyada mavi renk etek giymek hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi renk gömlek giymek işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi renkli ayakkabı giymek güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, hastalıkların sona ereceğine, aile bireylerinin çok üzüleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments