Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi bir elbise giymek

Rüyada mavi bir elbise giymek

Rüyada mavi bir elbise giymek kişinin adeta gençleşeceğine, hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine, çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine tabir olunur.

Rüyada mavi bir elbise giymek gördüyseniz:

  • Maddiyatçı yapıda olarak tanıdığınız bir insanın beklenmedik cömertlikleri sizi şaşırtabilir.

Rüyada üzerinde mavi elbise giymek alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine yorulur.

Rüyada mavi abiye elbise giymek hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, yolculuğa çıkmaya işarettir.

Rüyada mavi elbise giymek kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada yeşil mavi elbise giymek kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına delalet eder.

Rüyada mavi renk elbise giymek çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine, hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada saks mavisi elbise giymek işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeni mavi elbise giymek rütbesinin artacağına, kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına, her geçen gün kendisini yetiştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi renkte elbise giymek yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments