Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzaktan şehir görmek

Rüyada uzaktan şehir görmek

Rüyada uzaktan şehir görmek çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına, zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, hiç beklenmedik şeyler yapacağına, hayatındaki rahatlığın artacağına, rahata kavuşmaya, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada uzaktan şehir gördüyseniz:

  • Sizi eleştiren ya da gayretlerinizin karşılığını görmenizi sağlayan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada uzaktan şehir görmek iç sıkıntısına, elinin bolluk göreceğine, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine yorulur.

Rüyada gemiyi uzaktan görmek kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına, elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan rüya sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine inanılır.

Rüyada uzaktan geleni görmek eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine alamet eder.

Rüyada birine uzaktan bakmak işi ne olursa olsun severek çalışacağına, çok büyük bir acı duyacağına, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve rüya sahibinin yardım edeceğine yorulur.

Rüyada uzaktan arkadaş görmek kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzaktan ses duymak geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına, Allah’ın yolundan gideceğine, dertlerin günden güne daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzaktan mezar görmek bol kazanç elde edeceğine, büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına, yaşama isteğine yeniden kavuşacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyi uzaktan görmek uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine, eğlenceli günlere kavuşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments