Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzaktan geleni görmek

Rüyada uzaktan geleni görmek

Rüyada uzaktan geleni görmek keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzaktan geleni gördüyseniz:

  • Bazı konularda istikrarı sağlamak veya dengeyi korumak için ne gerekiyorsa yapmanızda fayda var.

Rüyada uzaktan geleni görmek yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, saygın ve ünlü biri olacağına, nasibin bollaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada hacdan geleni ziyaret etmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada askerden geleni görmek kişinin başına kötü bir olay geleceğine, kazançlı bir ortaklık kurulacağına, yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına alamet eder.

Rüyada hacdan geleni görmek ayaklandıracağına, anne baba duası alınacağına, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına işarettir.

Rüyada ümreden geleni görmek kendisinin de bundan çok memnun olacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada hacca gidip geleni görmek çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hacdan gelenin elini öpmek büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada hacdan geleni karşılamak işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments