Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzaktan arkadaş görmek

Rüyada uzaktan arkadaş görmek

Rüyada uzaktan arkadaş görmek çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına, parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına, kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada uzaktan arkadaş gördüyseniz:

  • Ufukta aşk var ya da romantik planlar özel bir kişiyle ilişkinizi besleyebilir.

Rüyada uzaktan bir arkadaşı görmek hasretin ve özlemin biteceğine, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına inanılır.

Rüyada uzaktan gelen arkadaşı görmek yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına, başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada uzaktan arkadaş görmek çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada uzaktan gelen arkadaş görmek küslerin ve dargınların barışacağına, çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine delalet eder.

Rüyada uzaktan gemi görmek bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine, tükettiği nefes ve para ile kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzaktan misafir geldiğini görmek attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına, üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğini uzaktan görmek hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada uzaktan şehir görmek ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments