Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzaktan ses duymak

Rüyada uzaktan ses duymak

Rüyada uzaktan ses duymak tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, bedenen de ruhen de şifa bulacağına, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına rivayet eder.

Rüyada uzaktan ses duymak gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızda, işlerinizde veya girişimlerinizde eksiklikler ya da atladığınız yerler olabilir.

Rüyada uzaktan davul sesi duymak gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada uzaktan ses duymak kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına, sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok yüksek ses duymak toplumda yükseleceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına rivayet eder.

Rüyada borazan sesi duymak eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına, uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine işaret eder.

Rüyada babasının sesini duymak ele geçen paranın daha da artacağına, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine yorulur.

Rüyada camiden ezan sesi duymak psikolojik sorunların geride kalacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine delalet eder.

Rüyada maymun sesi duymak sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada namaz kıl diye ses duymak evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve rüya sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments