Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyi uzaktan görmek

Rüyada eski sevgiliyi uzaktan görmek

Rüyada eski sevgiliyi uzaktan görmek hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına, içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine, dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyi uzaktan gördüyseniz:

  • Bazı arkadaş ilişkilerinde kendinizi fazla yoruyorsunuz.

Rüyada eski sevgiliyi uzaktan görmek iyi geçineceğine, üzülmeye veya keder içinde bulunmaya, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada sevgilini uzaktan görmek işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına, işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına delalet eder.

Rüyada sevgiliyi uzaktan görmek yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, çok büyük miktarda para kazanacağına delalettir.

Rüyada sevgiliye uzaktan bakmak sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına, işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine tabir olunur.

Rüyada uzaktan düğün izlemek atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine, elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına inanılır.

Rüyada uzaktan tren görmek mutluluğunun zedeleneceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, kar elde edileceğine inanılır.

Rüyada uzaktan kumandalı araba görmek kişinin hayatının değişeceğine, kötü halin son bulacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine yorulmaktadır.

Rüyada uzaktan gelen birine sarılmak şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments