Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzaktan mezar görmek

Rüyada uzaktan mezar görmek

Rüyada uzaktan mezar görmek mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına, sahip olunan zenginliğin elde gideceğine, kafa karışıklığından sıyrılacağına, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada uzaktan mezar gördüyseniz:

  • Kendi ortamınızdan fazla uzaklaşmamalısınız.

Rüyada uzaktan mezar görmek ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, insanlar tarafından takdir edileceğine, aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada aslanı uzaktan görmek sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına inanılır.

Rüyada uzaktan kale görmek zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına, evinde bereketin eksik olmayacağına, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğine uzaktan bakmak mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada uzaktan düğün izlemek hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine yorulur.

Rüyada uzaktan izlemek işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada uzaktan sevdiğin kişiyi görmek askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına işarettir.

Rüyada uzaktan birine bakmak yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına, yalnız olmadığı için çok sevineceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments