Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gemiyi uzaktan görmek

Rüyada gemiyi uzaktan görmek

Rüyada gemiyi uzaktan görmek sırların ortaya çıkmasına, kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına, bereketli yağmurlara, ruh sağlığının bozulacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gemiyi uzaktan gördüyseniz:

  • Yakın bir gelecekte sosyal yaşamınız veya kariyeriniz hız kazanıyor ya da yükselişe geçiyor.

Rüyada uzaktan gemi görmek parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gemiyi uzaktan görmek canın ve malının da her zaman güvende olacağına, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına yorulur.

Rüyada uzaktan denizi izlemek aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada uzaktan izlendiğini görmek girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, sonunda mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada uzaktan tanıdığı birini görmek hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, duyguların karşılık bulacağına alamet eder.

Rüyada uzaktan kumandalı araba kullanmak hayırlı bir evlat olacağına, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına delalet eder.

Rüyada uzaktan şelale görmek çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, ilerleyeceğine, kalkınacağına, ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına işarettir.

Rüyada birinin uzaktan geldiğini görmek işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, komşular tarafından kötülenileceğine, emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments