Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askerden geleni görmek

Rüyada askerden geleni görmek

Rüyada askerden geleni görmek yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, geniş bir ev satın alacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, mutluluk gözyaşı dökeceğine, çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine delalet eder.

Rüyada askerden geleni gördüyseniz:

  • Görünen o ki, çeşit çeşit fırsata sahipsiniz.

Rüyada askerden geleni görmek çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine rivayet eder.

Rüyada uzaktan geleni görmek aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, bilge ve alim kimse haline geleceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine işarettir.

Rüyada hacdan geleni ziyaret etmek kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada hacdan geleni karşılamak ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine rivayet eder.

Rüyada ümreden geleni görmek yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, çekilen yükün hafifleyeceğine işarettir.

Rüyada hacca gidip geleni görmek sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, işini kaybedeceğine, gelirinden yana memnun olacağına alamet etmektedir.

Rüyada hacdan gelenin elini öpmek yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, başarısının ve kazancının sürekli olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada hacdan geleni görmek elindekileri de yitireceğine, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, yüksek bir mevkiye terfi alınacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments