Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hacdan gelenin elini öpmek

Rüyada hacdan gelenin elini öpmek

Rüyada hacdan gelenin elini öpmek iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına yorulur.

Rüyada hacdan gelenin elini öpmek gördüyseniz:

  • Hiç ummadığınız kaynaklardan gelse bile, hayatınızı kolaylaştırabilecek önerilere kulak vermenizde fayda var.

Rüyada hacdan gelenin elini öpmek kendisine uğur getireceğine, dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada hacca gidip geleni görmek kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hacdan geleni karşılamak bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, fikirlerinin amacına ulaşacağına yorulur.

Rüyada hacdan geleni görmek uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine işarettir.

Rüyada hacdan geleni ziyaret etmek yönetici makamına oturacağına, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada uzaktan geleni görmek ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine rivayet eder.

Rüyada askerden geleni görmek hayallerinin gerçekleşmeyeceğine, kişinin alım gücünün yükseleceğine, yanlış yollardan döneceğine delalet eder.

Rüyada ümreden geleni görmek aile bireylerinin çok üzüleceğine, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments