Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hacdan geleni ziyaret etmek

Rüyada hacdan geleni ziyaret etmek

Rüyada hacdan geleni ziyaret etmek çok büyük zorluklar çekeceğine, sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine, kolaylık elde edeceğine, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, işlerindeki karın artacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine delalettir.

Rüyada hacdan geleni ziyaret etmek gördüyseniz:

  • Yeni plan, proje veya ilgi alanları sizinle aynı zevklere sahip kişilerle bir araya gelmenizi sağlayabilir.

Rüyada hacdan geleni ziyaret etmek ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada hacdan geleni karşılamak yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına, rüya sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine delalet etmektedir.

Rüyada hacca gidip geleni görmek hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, kariyer edineceğine, kendi işini açacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada hacdan geleni görmek eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hacdan gelenin elini öpmek aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine, çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine yorulur.

Rüyada ümreden geleni görmek resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, mutluluğa ve neşeye, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına inanılır.

Rüyada uzaktan geleni görmek üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına işaret eder.

Rüyada askerden geleni görmek iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments