Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hacdan geleni görmek

Rüyada hacdan geleni görmek

Rüyada hacdan geleni görmek güçlendikçe güçleneceğine, bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına, kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, kişinin becerilerinin farkına varılacağına, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada hacdan geleni gördüyseniz:

  • Belli konulardaki ihmalleri, detayları, hataları ya da yanlışları görmezden gelip, sosyal yaşamınıza ait aktivitelere katılma eğiliminiz yüksek olabilir.

Rüyada hacdan gelenin elini öpmek herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına inanılır.

Rüyada hacdan geleni ziyaret etmek insanları kırmadan araya mesafe koyacağına, umutlarının boşa çıkmayacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işarettir.

Rüyada hacdan geleni görmek bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada hacca gidip geleni görmek iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine rivayet eder.

Rüyada hacdan geleni karşılamak maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına, yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada ümreden geleni görmek dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, bereket ve zenginlik bulacağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzaktan geleni görmek zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına inanılır.

Rüyada askerden geleni görmek insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, huzurunun yerine gelmesi için de ihtiyacı olan tüm çarelerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments