Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ümreden geleni görmek

Rüyada ümreden geleni görmek

Rüyada ümreden geleni görmek uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, evinin geçiminin zorlaşacağına, eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine, beden sağlığının zarar göreceğine, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ümreden geleni gördüyseniz:

  • Adil olunması gerekiyor.

Rüyada askerden geleni görmek çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına, akabinde de acı çekerek vefat edeceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına işaret etmektedir.

Rüyada hacca gidip geleni görmek iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ümreden geleni görmek kötü kimselerle karşılaşamayacağına, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına inanılır.

Rüyada hacdan geleni ziyaret etmek büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine, işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına alamet eder.

Rüyada hacdan gelenin elini öpmek çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına, saygın bir hayat yaşayacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada hacdan geleni görmek çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına, imkanlarının artacağına, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına alamet eder.

Rüyada hacdan geleni karşılamak sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına delalet eder.

Rüyada uzaktan geleni görmek işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine, şöhret ve hayır getireceğine, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments