Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzaktaki arkadaşlarını görmek

Rüyada uzaktaki arkadaşlarını görmek

Rüyada uzaktaki arkadaşlarını görmek bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, hayatının belli bir rutine oturacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada uzaktaki arkadaşlarını gördüyseniz:

  • Gelişmelere göre bazı fikirlerde yön değişiklikleri görülebilir.

Rüyada uzaktaki bir arkadaşı görmek rüyayı gören kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine inanılır.

Rüyada uzaktaki arkadaşını görmek maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine yorulur.

Rüyada uzak arkadaş görmek çözümsüz bazı olayların yaşanacağına, tersliklerin yoluna gireceğine, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine işarettir.

Rüyada uzaktaki arkadaşının geldiğini görmek kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine delalet eder.

Rüyada uzak bir arkadaş görmek parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına, sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada uzakta olan arkadaş görmek para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına, bir sebeple büyük hatalar yapılacağına işaret eder.

Rüyada uzaktaki arkadaşlarını görmek yapacağı işler sayesinde terfi alacağına, işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada uzaktaki arkadaş görmek kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına, kindar olacağına, iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments