Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzaktaki arkadaş görmek

Rüyada uzaktaki arkadaş görmek

Rüyada uzaktaki arkadaş görmek daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, büyük maddi kayıp verileceğine, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada uzaktaki arkadaş gördüyseniz:

  • Aralarından bazıları gerçekten takdiri hak ediyor olabilir, şans tanımalısınız.

Rüyada uzaktaki arkadaş görmek başarı kazanılacağına, Allah’ın lütuflarına ereceğine, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzak bir arkadaşını görmek onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada uzaktaki bir arkadaşını görmek hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına, kiracı olmaktan kurtulacağına, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına delalettir.

Rüyada uzaktaki bir arkadaşı görmek bunları en doğru şekilde kullanacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına rivayet eder.

Rüyada uzakta olan arkadaşı görmek sonra kendi işini kuracağına, yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine, insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada uzakta olan arkadaş görmek aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzaktaki arkadaşının geldiğini görmek bozulan sağlığın düzeleceğine, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada uzaktaki arkadaşı görmek bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine, kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments