Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzaktaki arkadaşını görmek

Rüyada uzaktaki arkadaşını görmek

Rüyada uzaktaki arkadaşını görmek aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, özgüveninin artacağına, zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, imkanlarının artacağına, işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, zevcesinin düşmanlığını kazanmaya delalet eder.

Rüyada uzaktaki arkadaşını gördüyseniz:

  • Sunabileceğiniz veya göstermek istediğiniz şeyler var.

Rüyada uzaktaki bir arkadaşını görmek maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına delalet eder.

Rüyada uzak arkadaş görmek tartışmaların sonlandırılacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine, işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına işaret eder.

Rüyada uzak bir arkadaş görmek ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzaktaki arkadaşını görmek uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine işarettir.

Rüyada uzakta olan arkadaşını görmek işlerinin çok iyi gideceğine, istenen her şeye sahip olunacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine rivayet eder.

Rüyada uzaktaki arkadaşının geldiğini görmek çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, toplum içindeki saygınlığının artacağına, dertlerden kurtulmaya delalet etmektedir.

Rüyada uzak bir arkadaşını görmek bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine yorulur.

Rüyada uzaktaki arkadaşı görmek sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments